
Сорт ВЛАДИМІРОВСЬКИЙ
Кизил Володимирський привитий. Кизил сорту Володимирський має величезну популярність через великі, м'ясисті плоди з кисло-солодким смаком. Плодоносить рясно щороку. Плоди мають чорно-червоний колір, а м'якоть досить щільна за структурою, що робить цей сорт незамінним для варіння варення.Прочність прикріплення плодів дуже добра із сухим відривом. Дозрівання плодів відбувається з 15-20 серпня до 1 вересня, плоди міцно тримаються на гілках, не опадають. Крім цього, кизил має лікувальні властивості. Так, наприклад, настій із кізилових ягід можна використовувати у разі проблем зі шлунково-кишковими розладами. Корисно вживати кизил у їжу людям, у яких цукровий діабет або схильність до нього. Утримувати вологу після поливання допоможе використання мульчувальних матеріалів. І, по-третє, для отримання гарного врожаю вам знадобиться два деревці, позаяк кизил є перехресно запилюваною рослиною. У разі, якщо на сусідніх ділянках також росте кизил, то можна обмежитися й однією рослиною.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Кизил |
Тип продукції | Саджанці |
Життєва форма | Плодові дерева |
Колір плоду | Бордовий |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Європейський розплідник Україна |
- Ціна: 350 ₴