
Сорт ДЖЕРСІ
Яблуня Джерсі — унікальне яблуко з малиново-червоною м'якоттю.
Серед інших сортів цього типу вирізняється найкращим смаком (солодке), високою морозостійкістю, низькою сприйнятливістю до парші та борошнистою роси. Дерево середньої сили росту, легко піддається формуванню. Адаптовано до кліматичних умов України.
Сорт позднево-осіннього терміну дозрівання, високоурожайний, з регулярним плодоношенням. Знімальна зрілість плодів настає наприкінці вересня — на початку жовтня, а зберігатися вони можуть до січня.
Плоди масою 165-180 г (до 190 г).Кожиця щільна, темно-червона з білими сочевичками. М'якоть малинового кольору, щільна, хрустка, дуже соковита, з неповторним кисло-солодким смаком і тонким ароматом, легкою приємною терпкістю і добре збалансованим співвідношенням цукру та кислоти. Плоди містять велику кількість вітамінів, антиоксидантів та інших біологічно активних речовин.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Яблуня |
Тип продукції | Саджанці |
Життєва форма | Плодові дерева |
Колір плоду | Червоний |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Європейський розплідник Україна |
- Ціна: 400 ₴